Bitumineuze dakbedekkingen. Dakspecialist DaklekkageDakdekkersbedrijf Brabant Dakspecialist Daklekkage Dakdekker Dakbedekking Dakgoten en Dakdekken Dak

Bitumen dakbedekking is uitermate duurzaam en beschikbaar voor ieder type dak. We kunnen u van dienst zijn door dit aan te brengen, net als wanneer u daar al gebruik van maken. We zorgen voor een renovatie van de bitumineuze dakbedekking of gaan op zoek naar de bron van een lekkage. Op die manier werken we aan zowel platte als licht hellende daken, net als aan meer complexe constructies voor het dak. We kunnen bijvoorbeeld een meerdaags dakbedekkingssysteem toepassen, waarmee we ervoor zorgen dat u daar jaren plezier van heeft.

Wat is bitumineuze dakbedekking?

Wat is dat eigenlijk, die bitumineuze dakbedekking? Het gaat om een product op basis van aardolie. Bitumen deelt veel eigenschappen met teer en is daardoor van een zeer duurzame kwaliteit met een lange levensduur. Dat is goed geschikt voor op het dak, omdat u daar door de jaren heen zo min mogelijk omkijken naar wilt hebben.

We kunnen de bitumen dakbedekking aanbrengen, op basis van APP of SBS. APP is gemiddeld genomen beter bestand tegen UV-straling en hoge temperaturen. Hier staat tegenover dat SBS over het algemeen beter is geschikt voor flexibele daken. Het materiaal is elastisch en zal zich sterker hechten dan APP. We komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. We kunnen u dan aangeven welk materiaal voor uw situatie het best geschikt is.

Op die manier kunnen we de bitumen dakbedekking aanbrengen en vertellen we u op voorhand graag iets meer over de bitumineuze dakbedekking. Dat komt uw dakrenovatie ten goede of helpt bij het opsporen van een probleem bij een daklekkage. Op die manier zijn we u graag van dienst op basis van een goede service, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Hulp bij renovaties en lekkages van het dak

Is het tijd voor een dakrenovatie, om de bitumen dakbedekking eens goed na te laten kijken en daar waar nodig te laten herstellen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, altijd op basis van een gratis inspectie. Net als bij een daklekkage of als u het idee heeft dat er iets met het dak aan de hand is. We komen snel in actie om de lekkage te verhelpen, lossen het probleem op en helpen u graag te voorkomen dat u daar de volgende keer weer mee te maken krijgt.

Op die manier kunnen we u goed van dienst zijn met de bitumen dakbedekking. Om aan te brengen of om u uit te leggen hoe de bitumineuze materialen in elkaar zitten en wat daar de voor- en nadelen van zijn. Meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.