Dakbedekking Dakaanbouw

Dakbedekking Dakaanbouw : Wij kiezen er bewust voor om de milieuvriendelijke kunststoffen van Icopal Universal en RESITRIX EPDM te gebruiken.

Dakbedekking Dakaanbouw Dakspecialist Daklekkage Dakdekker PVC dakbedekking Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshinglesDakbedekking Dakaanbouw : Wij vinden het erg belangrijk dat de gebruikte kunststoffen in dakbedekkingen duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd om deze unieke producten te mogen verwerken. Ook als u liever voor een andere kunststof voor uw dak kiest – bijvoorbeeld PVC of POCB kunt u bij dakdekkersbedrijf Brabant terecht. De grote verschillen tussen deze materialen word hieronder beschreven.

PVC dakbedekking
Monarplan PVC dakbedekking is het hoogwaardige, lichtgewicht en flexibele kunststof daksysteem die eenvoudiger, veiliger en sneller kunnen worden geïnstalleerd. Kwaliteit staat bij Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) voorop, daarom word er bewust voor deze dakbanen gekozen.

Monarplan PVC daken voldoen aan de hoogste denkbare eisen en bieden uitmuntende prestaties. Deze daken maken een luchtdichte constructie mogelijk, zodat de CO2-voetafdruk van het gebouw wordt verkleind en een waterwerende bescherming van topklasse gegarandeerd is. Economische lichtgewicht systemen in diverse kleuren en breedtes. Ideaal voor uitdagende daken!

ICOPAL UNIVERSAL
Welke eisen stelt u aan dakbedekking? Dat verschilt vaak per project. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag, al ruim 15 jaar lang! De juiste grondstoffen en een op maat gemaakt productieproces. Een combinatie die maakt dat één laag Icopal Universal volstaat voor een ijzersterk dakbedekkingsysteem. Icopal Universal voldoet aan de hoogste eisen.

Voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud, platte of hellende daken. Maar ook voor duurzaam bouwen! Na de lange levensduur van circa 30 jaar is Icopal Universal volledig recyclebaar. Dit is beloond met het DUBOkeur®, waardoor Icopal Universal aantoonbaar een grote bijdrage levert aan het verminderen van de belasting van het milieu.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf