Dakdekkersbedrijf Dakspecialist DaklekkageDakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) Dakspecialist Daklekkage Dakdekker Dakbedekking Dakgoten en DakdekkenDakdekkersbedrijf Dakspecialist is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit de liefde voor het vak en uit een dakdekkers familie. Het bedrijf word gerund door William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn Leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht.

DIRECT HULP – 088-5454300

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist : Op zijn zeventiende ging hij al mee het dak op en leerde hij elk jaar meer van de jarenlange ervaring van zijn leermeester in de dakdekkersbranche. Dat ziet u nu terug in William’s ‘harde werkers’-mentaliteit en de professionaliteit in zijn werk. William wist tussen alle opdrachten die hij samen met zijn leermeester heeft uitvoert, tijd vrij weten te maken voor zijn studie aan het ROC Tilburg. De kennis die hij daar opdeed past hij nu gepassioneerd toe in het dakdekkersvak. Zo zien zijn daken met symmetrische lijnen er altijd stijlvol uit.

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist

William staat er namelijk op om niet alleen een kwaliteitsdak, maar ook een mooi dak af te leveren. Hij leidt zijn dakdekkersbedrijf daarbij op vernieuwende wijze, waarin servicegerichtheid, vakbekwaamheid en heldere communicatie naar de klant kernbegrippen zijn. Deze combinatie van de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt ons Dakdekkersbedrijf tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 


Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Brabant is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. installatiebedrijf