Dakisolatie Dakspecialist DaklekkageDakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) Dakspecialist Daklekkage Dakdekker Dakbedekking Dakgoten en DakdekkenDakisolatie voor platte daken: u heeft de keuze uit drie verschillende technieken. Wij hebben uitgebreide ervaring met platte daken en goede isolatie daarvan. We isoleren daken door heel Brabant, waarmee we ervoor zorgen dat de warmte in huis niet langer eenvoudig verloren gaat. We helpen u de warmte beter vast te houden, zodat u minder hoeft te stoken en u de investering in uw dak gemakkelijk kunt terugverdienen.

Goede dakisolatie brengt de energierekening flink omlaag. Dit scheelt tot wel 30%, waarmee u een belangrijke investering doet in zowel de duurzaamheid van uw woning als het comfort dat u ervaart. Laat u het dak isoleren? Die investering laat zich snel terugverdienen, zodat u daar al na een paar jaar de vruchten van plukt.

Plat dak vervangen en isoleren

We kunnen een plat dak vervangen en de dakisolatie voor u aanbrengen. Bijvoorbeeld in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch of omgeving. Hiervoor maken we gebruik van 3 verschillende technieken:

  • Warm plat dak

    De meest toegepaste oplossing om het dak te isoleren. We brengen de isolatie aan op de dakconstructie. Het grote voordeel hiervan is dat de dakconstructie minder zal krimpen en uitzetten, omdat het dak mee opwarmt met de ruimte daaronder. Minder onderhevig aan temperatuurschommelingen, zodat het dak de maximale levensduur zal behouden.
  • Koud plat dak

    Een alternatief waarbij we de dakisolatie onder de dakconstructie aanbrengen. Het nadeel daarvan is dat het dak onbeschermd is tegen weersinvloeden zoals hitte en vrieskou. Het dak zal meer uitzetten en krimpen. Bovendien is het risico op condens een stuk groter. Indien het niet mogelijk is om een warm plat dak te realiseren vormt dit toch een goed alternatief.
  • Omgekeerd plat dak

    Ten derde kunnen we u als Installatie Nederland van dienst zijn met een omgekeerd plat dak. Goed geschikt bij renovaties, indien u de bestaande dakbedekking wilt laten liggen. Het is de goedkoopste oplossing om het dak te isoleren. Houd er rekening mee dat de isolerende waarde lager uitvalt dan bij een warm plat dak.

Uiteraard kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden om het dak te isoleren in Brabant. Net als bij een dakrenovatie, bij daklekkage of wanneer u een dakterras wilt laten aanleggen. Vertel ons over uw wensen, dan kunnen we u aangeven wat er mogelijk is om het dak te isoleren en daarmee te investeren in zowel een lagere energierekening als meer comfort.

Dak isoleren: plat dak in Brabant

Een plat dak isoleren in Brabant? Neem contact met ons op voor meer informatie. We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u goed op de hoogte bent van de kosten en mogelijkheden.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. — installatiebedrijf