Daklekkage? Direct hulp – 25 jaar+ ervaring | Dakdekkersbedrijf Brabant

Direct hulp bij daklekkage

Direct hulp bij daklekkage. Beperk waterschade en andere onherstelbare problemen door lekkage. Bel 088-5454300: opsporen, repareren, klaar.

Merk je dat je dak lekt? Kom dan snel in actie om te voorkomen dat waterschade je hele dakconstructie aantast. En als je lekkage ziet, is die meestal al een tijdje aan de gang.

Direct contact opnemen

Lekt het nu? Wij komen meteen langs.

Als de lekkage geen enorme spoed heeft, maar je er wel wat aan wilt doen, maken we een afspraak.

Wanneer je onze hulp inroept bij daklekkage volgen we eerst deze 3 stappen

  • Wij sporen de oorzaak van de lekkage op
  • We maken foto’s zodat jij ziet wat wij zien
  • We adviseren je over de beste oplossing

Na het opsporen krijg je direct een duidelijk voorstel voor het oplossen van de lekkage. Is je dak in slechte staat? Dan verrichten we een noodreparatie en geven vrijblijvend advies over de volgende stap.

Dakdekkersbedrijf Brabant biedt je snel hulp. We onderbouwen ons advies en voeren de reparatie zo nodig meteen uit. Als we vertrekken is je daklekkage dus verholpen.

Goed om te weten: Vaak valt de schade die ontstaat door lekkage onder je brandverzekering. De reparatie van de oorzaak echter niet.

Oorzaken van daklekkage

Lekkage van je dak kan verschillende oorzaken hebben. De algemene staat van onderhoud speelt daarbij in de meeste gevallen ook een rol. De deskundigheid van de dakdekker die de dakbedekking verzorgde is daar vaak de basis voor.

Bij een plat dak ontstaat lekkage vaak op de naden van de dakbedekking:

  • Planten wringen hun wortels tussen de naden
  • Er ontstaat ruimte tussen de naden onder invloed van het weer, vorst of warmte
  • Slechte afvoer van regenwater zorgt voor te hoge waterdruk op het dak
  • Bitumen droogt uit door ouderdom en krijgt scheuren.

Bij een hellend dak zijn het vaak kapotte of slecht gelegde dakpannen die voor lekkage zorgen. Omdat het water schuin afloopt zit de oorzaak soms op een heel andere plek dan waar je de lekkage ziet.

Kwetsbare plekken voor lekkage zijn

  • daklood bij dakkapellen en schoorstenen
  • de hemelwaterafvoer en leidingen
  • volle dakgoten.

Vertoont je dak lekkage op een van deze plekken? Wij helpen je snel. En we gaan voor een oplossing die lang meegaat.

offerte aanvragen

Dakrenovatie bij daklekkage?

Lekkage van een dak ontstaat niet zomaar. Het kan het gevolg zijn van een beschadiging, maar ook een teken zijn dat je hele dak er niet goed aan toe is. De gevolgen van lekkage gaan soms ook ver.

Het water van de lekkage je isolatiemateriaal hebben doorweekt, of de houten delen van je dak zijn binnengedrongen. Als je dakconstructie te erg is aangetast door het water, adviseren we je om je dak te vernieuwen.

[meer over dakrenovatie]

Kwaliteit vanaf het eerste contact

We hechten aan goed contact met jou, onze klant. Je krijgt van ons daarom altijd uitleg over wat we willen gaan doen en waarom we dat doen. Je hoeft daar bij ons niet eens om te vragen.

Je dak repareren of renoveren we zoals we het zelf ook zouden willen hebben. Geen prulwerk maar vakwerk: daar heb je het langste plezier van.

Ook fijn voor jou: we werken netjes en zorgen voor een opgeruimde werkplek. En als we weer vertrekken heb je dak waarmee je nog een aantal jaar vooruit kunt.

offerte aanvragen

25 jaar ervaring met daken

We leggen, renoveren en repareren al een kwart eeuw allerlei verschillende daken, van plat dak tot pannendak. Daarbij werken we strikt volgens de normen, dus je weet dat het bij ons goed zit. Dat we het ook tijdens de crisis druk hebben gehad zegt genoeg.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland BV) uit Dongen werkt in de provincie Brabant, voor particulieren en kleine ondernemingen.


Dakdekkersbedrijf

Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.