Dakpannen vervangen of nieuw dak | Dakdekkersbedrijf Brabant

Dakpannen leggen of vervangen?

Zelf leggen van dakpannen is een lastige klus. Als het lukt ziet het er prachtig en strak uit en vormen de pannen 1 sluitend vlak dat water en wind buiten houdt.

Maar daar komt wel het een en ander bij kijken.

  • De dakpannen moeten elkaar mooi overlappen
  • De panlatten moeten daarvoor mooi evenwijdig liggen, op de juiste afstand
  • De onderste rij pannen en de nokpannen worden netjes verankerd.

Je wilt dus dat het goed en deskundig gebeurt. Dan ben je voor minstens 30 jaar verzekerd van een droog huis. Laat je dak daarom leggen door Dakdekkersbedrijf Brabant.

Ook het vervangen van dakpannen voeren we uiterst zorgvuldig uit. Bij het vervangen van een enkele pan controleren we de staat van de panlat eronder: is die niet door water aangetast?

Als we je complete dak vervangen, vervangen we ook alle panlatten.

Wat je bij ons nog meer krijgt? Vriendelijk contact, heldere uitleg en een complete offerte. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij reageren binnen 1 werkdag op je aanvraag.

afspraak maken

 Hoe we het echt waterdicht maken?

Op ieder pannendak leggen we een waterdicht folie, tussen de dakpannen en de panlatten. Zo lijden de latten niet onder vocht en blijft het binnen droog als er een keer een dakpan kapot gaat.

Folie spannen is een vak apart. We gaan daarom zorgvuldig te werk. Dat kost wat extra geld en tijd, maar het vergroot de duurzaamheid van je dak enorm.

Nieuwe dakpannen op je dak?

Bouw jij nieuw hellend dak of wil je oude dakpannen vervangen, dan heb je veel keus.

  • Kies je pannen van klei, beton of keramiek?
  • Welke kleur dakpan wil je, en kies je voor geglazuurde pannen?

* Of passen bitumen leien meer bij jouw huis?

Je kunt ook kiezen voor metaalplaten trouwens: aluminium of zinken platen geven je woning een moderne uitstraling.

Wij kunnen alles voor je leggen en gaan voor een strak, waterdicht resultaat dat een half leven of langer meegaat. Jij hebt er geen omkijken meer naar.

offerte aanvragen

Kwaliteit vanaf het eerste contact

We hechten aan goed contact met jou, onze klant. Je krijgt van ons daarom altijd uitleg over wat we willen gaan doen en waarom we dat doen. Je hoeft daar niet eens om te vragen.

Je dak leggen we zoals we het zelf ook zouden willen hebben. Puur vakwerk dus: daar heb je het langste plezier van. We houden van strak en kaarsrecht.

Ook fijn voor jou: we werken netjes en zorgen voor een opgeruimde werkplek. Net als ons humeur trouwens, want we zijn opgeruimd en prettig in de omgang.

25 jaar ervaring met daken

We leggen al een kwart eeuw allerlei verschillende daken, van plat dak tot pannendak. Dat doen we zo goed, dat we het ook tijdens de crisis druk hebben gehad. We rommelen niet met de voorschriften. Je weet bij ons dat het goed zit.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland BV) uit Dongen werkt in de provincie Brabant, voor particulieren en kleine ondernemingen.

meer over ons


Dakpannen vervangen of nieuw dak | Dakdekkersbedrijf Brabant Dakpannen vervangen of nieuw dak | Dakdekkersbedrijf Brabant.

Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.