Dakrenovaties? 25 jaar+ ervaring | Dakdekkersbedrijf Brabant

Dakrenovaties door Dakdekkersbedrijf Brabant

Een goed dak gaat tientallen jaren mee. Dat neemt niet weg dat een dak soms onderhouden moet worden. Door blootstelling aan weer, wind en UV-straling gaat de kwaliteit van de dakbedekking achteruit. Dan is er verhoogde kans op lekkage.

  • Twijfel je aan de staat van je dak?
  • Dreigt er lekkage?
  • Niet zeker of de vorige dakdekker wel volgens de normen werkte?

Na controle door Dakdekkersbedrijf Brabant weet je het zeker. Als alles goed is weet je dat meteen. Bij kleine beschadigingen kunnen we direct een reparatie uitvoeren. Bij algehele slijtage kunnen we je helpen met het renoveren van je dakbedekking.

> Dakcontrole aanvragen

Als er niets hoeft te gebeuren hoor je dat ook

Je krijgt van ons eerlijk advies, ook als er niets aan je dak hoeft te gebeuren. Misschien gaat het nog wel 5 jaar mee. Als er wel iets mis is laten we je dat met foto’s zien.

Vraag daarom ons advies. We reageren binnen 1 werkdag op je bericht. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend.

Dak repareren

Als je dak nog grotendeels goed is, hoef je het niet te vervangen. De kosten van een nieuw dak zijn immers aanzienlijk, terwijl een reparatie vaak volstaat.

Als we beschadigingen aan je dakbedekking constateren, kunnen we die herstellen.

We maken regelmatig mee dat klanten na een reparatie nog een jaar of 5 vooruit kunnen. Daarna kloppen ze alsnog bij ons aan voor renovatie.

Is de staat van je dakbedekking over het algemeen niet goed genoeg meer, dan stellen we renovatie voor.

Renovatie: gedeeltelijk of geheel

Vertoont de bedekking van je platte of hellende dak te veel slijtage, dan adviseren we je de dakbedekking te vervangen. We pakken dan alleen de bedekking aan en laten de constructie eronder met rust.

Heel soms komen we erachter dat het hele dak aan vervanging toe is. Dan helpen we je met plezier aan een geheel nieuw dak.

Als we het doen, doen we het goed. Als we dus je dakpannen vervangen, vervangen we ook de panlatten. Die bespannen we daarna met een waterdicht folie.

> Offerte aanvragen

Kwaliteit vanaf het eerste contact

We hechten aan goed contact met jou, onze klant. Je krijgt van ons daarom altijd uitleg over wat we willen gaan doen en waarom we dat doen. Je hoeft daar niet eens om te vragen.

Je dak repareren of renoveren we zoals we het zelf ook zouden willen hebben. Geen prulwerk maar vakwerk: daar heb jij het langste plezier van.

Ook fijn voor jou: we werken netjes en zorgen voor een opgeruimde werkplek. En als we weer vertrekken heb je dak waarmee je nog een aantal jaar vooruit kunt.

25 jaar ervaring met daken

We leggen, renoveren en repareren al een kwart eeuw allerlei verschillende daken, van plat dak tot pannendak. Dat doen we zo goed, dat we het ook tijdens de crisis druk hebben gehad. We rommelen niet met de normen, dus je weet dat het bij ons goed zit.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland BV) uit Dongen werkt in de provincie Brabant, voor particulieren en kleine ondernemingen.

> Meer over ons


Dak renoveren of repareren? Met ons eerlijke advies weet je precies waar je aan toe bent. Kies kwaliteit en zekerheid - Dakdekkersbedrijf Brabant.

Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.