Herfst en winter in Nederland betekent regen, sneeuw, hagel en vorst. En of het nu herfst of winter is het zorgt ervoor dat je plat dak het zwaar te verduren heeft. Na de winter je dak controleren – en eventueel een grote onderhoudsbeurt geven – is dus geen overbodige luxe.

Grote schoonmaak van je dak na de winter
Tijdens de herfst en winter vind heel wat vuil en dode bladeren hun weg naar je dak toe, waardoor je hemelwaterafvoeren en dakgoten verstopt kunnen raken. En hoewel enkele plasjes water de normaalste zaak van de wereld zijn, is water op u dak één van de grootste boosdoeners en oorzaken van lekkages voor je dak. De lente is dus het ideale moment om rotte bladeren te verwijderen, alle hemelwaterafvoeren en dakgoten te reinigen en de noodoverstorten van je dak te controleren of deze vrij zijn van vuil. Wanneer deze schoon zijn ben je zeker van een vlotte afwatering mits het dak op voldoende afschot ligt richting de afvoeren. Indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit  controleren wij dit en controleren wij  ook op eventueel mos groei en reken daar ook meteen mee af door water met een scheut bleekmiddel of antimosmiddel toe te voegen. Dit doet echt wonderen! Wij van dakdekker Nederland bv hebben speciale onderhoudscontracten voor het onderhoud van u platte of licht hellende dakbedekking. Indien u daar informatie over wenst te ontvangen  kunt u hiervoor contact met ons opnemen.
Onze gegevens
Telefoon088-5454300
Mailadresdakdekker@innbv.nl
WhatsApp0646087090
Je dak visueel Laten controleren tijdens een onderhoudsbeurt
 
Wij controleren de dakbedekking op de volgende zaken:
 Blazen en scheuren: Deze dienen zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Wanneer water onder de dakbedekking terechtkomt en bevriest, kan dat lekken en schimmelvorming veroorzaken. Wij zullen deze scheuren en blazen repareren tijdens onze onderhoudsbeurt van u dakbedekking.
Losse leislag: loskomende voegen of randen, craquelé-effect of gaten op de dakbanen zijn allemaal tekenen die aangeven dat je dak een onderhoudsbeurt verdient. Stel dit niet uit om meer schade te voorkomen.
Stilstaand water: Overmatig veel stilstaand water dat ook blijft staan nadat het dak is schoongemaak kan wijzen op een constructieprobleem. Neem in dat geval meteen contact op met ons.
Om je dak helemaal in topconditie te houden, is het beste om uw dak minimaal 1x per jaar te laten controleren, maar in sommige situaties word 2x per jaar geadviseerd. Wij plannen altijd eerst een bezichtiging om te beoordelen welke situatie voor u van toepassing is alvorens wij voor u een advies uitbrengen. Tijdens deze bezichtiging word bekeken naar de staat van de huidige dakbedekking en de omgeving welke van invloed kunnen zijn voor uw dakbedekking. Wanneer u liever geen onderhoudscontract wenst maar wel graag de huidige staat van u dak wilt laten controleren kunt u ook een onderhoudsbeurt of inspectiebeurt los afsluiten. Wij controleren dan de dakbedekking op alle bovenstaande punten en na controle zullen we dit met u bespreken. Als na de inspectie diverse reparatie nodig mochten zijn zullen wij direct een kostenoverzicht maken en indien gewenst repareren

Grote schoonmaak van je dak na de winter - Dakdekkersbedrijf Brabant

Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.