Boeiboorden Dakspecialist DaklekkageDakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) Dakspecialist Daklekkage Dakdekker Dakbedekking Dakgoten en DakdekkenHet boeiboord van hout is een mooie traditionele keuze. Het is de afwerking van de dakgoot of die van de dakrand, indien u een plat dak heeft. Het is uiteraard van belang dat u deze goed onderhoudt, om de kwaliteit daarvan te kunnen behouden. De boeiboorden zijn over het algemeen gemaakt van hout, al kennen we inmiddels ook kunststof alternatieven.

In de beide gevallen kan er sprake zijn van een (hout)nerf, een gladde afwerking of zelfs een sierrand om het geheel een mooiere uitstraling te geven. We kunnen u daar in alle gevallen goed mee van dienst zijn. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat we een boeiboord van hout of kunststof kunnen inspecteren, die kunnen vervangen of die na de werkzaamheden weer netjes voor u terugplaatsen.

Boeiboord van hout of kunststof

Uiteraard kunnen onze specialisten u goed adviseren over de verschillen tussen een houten of een kunststof boeiboord. We hebben veel ervaring met de beide materialen, zowel voor de zichtbare als de onzichtbare onderdelen. Het kunststof is onderhoudsvriendelijk en daarmee automatisch een duurzame keuze. Traditioneel maken we gebruik van hout, omdat ook dit materiaal uitstekende eigenschappen te bieden heeft.  Bovendien kiest u met een boeiboord van hout voor de traditionele keuze, die bijdraagt aan de authentieke uitstraling van de woning.

Tip: Heeft u op dit moment een boeiboord van hout en wilt u dat vervangen door kunststof? Ook daar kunnen we u goed mee van dienst zijn.

We zorgen er als dakdekkersbedrijf in Brabant voor dat we ons kunnen richten op uw boeiboord in bijvoorbeeld Eindhoven, Den Bosch, Breda en Tilburg. We komen bij u langs voor een gratis dakinspectie, om het boeiboord te bekijken. Op die manier doen we dat ook wanneer u een dakrenovatie wilt laten uitvoeren of wanneer er sprake lijkt te zijn van daklekkage. We voorkomen op die manier dat u meteen kosten dient te maken, terwijl u wel een specialist mee kunt laten kijken. En meer weten over het voeglood voor de gevel of schoorsteen? Ook daarvoor zijn we uw ervaren specialist.

Dakrandafwerking vervangen of behouden

We kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn met het dak, bijvoorbeeld door ons te richten op uw boeiboord van hout of kunststof. En is er sprake van een mooie dakrandafwerking, waar u ook na de werkzaamheden weer gebruik van wilt maken? We kunnen de afwerking van de dakrand vervangen door nieuwe materiaal, of de huidige afwerking weer netjes voor u terugplaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden voor een houten of kunststof boeiboord? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, dan vertellen we u graag meer.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.