Icopal universal WS dak – Afgelopen week hebben wij een heel mooi icopal universal WS dak [pocb] gemonteerd. Voordat we dit hebben gedaan moest er eerst het grind gedemonteerd worden daarna hebben we het houten dakbeschot gedemonteerd en zijn we de isolatie die tussen de balken zat gaan verwijderen. Dit hebben we gedaan doordat wij een pir isolatie van 80mm hebben aangebracht onder de nieuwe dakbedekking.

De icopal universal WS is een wortelwerende  dakbaan die wij volledig verkleefd en mechanisch bevestigd hebben. Verder hebben wij de overlappen geföhnd doormiddel van onze volautomatische Fohn automaten van het merk Leister type: uniroof AT en de leister ST handfohn. De randen zijn eerst gemaakt met Icopal Universal WS zelfklevend en daarna afgewerkt doormiddel van Een mooie solo trim van 80mm

Icopal universal WS dak

Icopal universal WS dak – Al ruim 20 jaar voldoet Icopal Universal aan de dakwensen van gebouweigenaren, dakdekkers en voorschrijvers. Slechts één laag volstaat voor een sterk en duurzaam waterdicht dak dat voldoet aan de allerhoogste eisen. Wie kiest voor duurzaam bouwen met Icopal Universal dakbedekking wordt beloond. Want met een levensduur van zeker 30 jaar, minimaal onderhoud en 100% recyclebaarheid zijn de totale levensduurkosten laag.

Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Het materiaal is zeer stabiel en stevig, maar ook relatief licht en flexibel door de geringe laagdikte van 3,2 mm. Daarmee voldoet het zowel aan de norm voor kunststof dakbanen als aan alle criteria voor bitumen dakbanen. De eenvoudige toepassing in één laag resulteert in een ijzersterk dakbedekkingssysteem, dat extreem weerbestendig is.

Veilig verwerkbaar (NEN 6050)
Een dakontwerp met Icopal Universal voldoet aan alle voorwaarden die NEN 6050 stelt aan brandveilig werken op daken. Het gehele systeem, inclusief alle details, wordt zonder open vuur aangebracht. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met een volautomatische hogesnelheid lasautomaat.

Duurzaam
Een Icopal universal WS dak heeft een lagere milieubelasting dan welke dakrol ook. Icopal Universal is volledig recyclebaar en wordt geleverd met terugnamegarantie. Hierdoor én door de lage massa, de lange levensduur en de schone grondstoffen voldoet het materiaal aan de hoogste normen van duurzaam bouwen. Icopal Universal is voorzien van een DUBOkeur® en is door het NIBE geklasseerd als meest milieuvriendelijke dakbedekking voor platte daken.

Universeel toepasbaar
Icopal Universal is de meest universeel toepasbare dakbedekking, geschikt voor alle dakconstructies. De drie typen dakbanen garanderen vele toepassingsmogelijkheden. Icopal Universal kan mechanisch bevestigd, losliggend geballast of koud gekleefd worden. Icopal Universal SA is zelfklevend en ideaal voor het afdichten van brandgevaarlijke details. Voor groendaken is er Universal WS.

Dakdekkersbedrijf

Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.