Koperen Hemelwaterafvoer

Koperen Hemelwaterafvoer : Hemelwaterafvoeren zijn van ouds her een gebruik dat zorgt voor een goede afwatering van dakgoten. Ook wel regenpijp/regenbuis genoemd.

Deze Koperen Hemelwaterafvoer zijn er in diverse vormen en maten, van rond tot vierkant en in diverse diameters. De maat van uw Koperen Hemelwaterafvoer is veelal afhankelijk van de lengte van de goot en de oppervlakte van uw dak.

Veel voorkomende maten zijn 80 of 100.

Koperen Hemelwaterafvoer : Onder hemelwater verstaan we alle vormen van water dat “uit de hemel” komt, zoals regen, sneeuw, hagel. Doel van de hemelwaterafvoer is het afvoeren van hemelwater van dak en dakgoot naar de riolering of, soms, naar een wadi (een systeem voor afvoer en opvang van hemelwater, meestal in de grond of in een greppel).

Meestal vindt hemelwaterafvoer plaats via hemelwaterstandleidingen (regenpijpen) aan de buitenkant van een gebouw, soms via een ketting waarlangs het water stroomt. (Zie veel voorbeelden van de Koperen Hemelwaterafvoer.)

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!