Kunststof dakbedekkingen. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) levert en monteert naast bitumineuze ook kunststof dakbedekkingen. Dakdekkers.

Kunststof dakbedekking door uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We gebruiken de milieuvriendelijke kunststoffen van ICOPAL Universal en RESITRIX EPDM. Een duurzame keuze, gericht op maximale kwaliteit voor uw dakbedekking. U profiteert van de voordelen van kunststof, zonder dat dit het milieu overmatig belast.

Een voorkeur voor PVC of bijvoorbeeld POCB? Daar hebben we als dakdekkersbedrijf in Brabant veel ervaring mee. We kunnen u bij Installatie Nederland adviseren over de verschillende soorten dakbedekking, uitgevoerd in kunststof. Onze specialisten zijn gecertificeerd om met duurzame en milieuvriendelijke materialen te werken. We zetten de verschillen graag voor u op een rij.

Dakbedekking van kunststof: PVC en ICOPAL

Traditioneel zijn de kunststof dakbedekkingen gemaakt van PVC. Het is een hoogwaardige, lichtgewicht en flexibel materiaal. Goed geschikt voor daksystemen, mede dankzij de eenvoudige, veilige en snelle installatie. We kiezen voor Monarplan PVC, waarmee we de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Bovendien zorgen we met deze PVC dakbedekking in Brabant voor uitmuntende prestaties op het gebied van het milieu. Een minimale CO2-voetafdruk, dankzij een luchtdichte constructie voor uw dak. Bovendien brengen we een waterkerende bescherming van topklasse aan. PVC is uitstekend geschikt voor uitdagende daken.

Daarnaast werken we al 15 jaar met ICOPAL Universal. Het materiaal combineert al uw dakwensen, in één materiaal. Dankzij de juiste grondstoffen en een op maat gemaakt productieproces kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. IJzersterke dakbedekking van kunststof, waarmee u jaren vooruit kunt. Geschikt voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud, zowel op platte als schuine daken. Met een lange levensduur van gemiddeld 30 jaar. Het materiaal heeft het DUBOkeur®, zodat u daarmee een duurzame keuze maakt.

Kunststof dakbedekking van ICOPAL Universal bestaat uit POCB (Polyolefine Copolymerisaat Bitument), versterkt met glasvezel en polyester. Ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel. Gewoon bestaande uit één laag, met uitstekende weerstand tegen UV-straling en diverse weersinvloeden.

EPDM kunststof dakbedekking in Brabant

Of gaat uw voorkeur uit naar EPDM kunststof dakbedekking in Brabant? We werken met RISITRIX EPDM. Een materiaal uit ethyleen, propyleen, idee en monomeer. Eenlaags synthetisch dakrubber, voor een levensduur van minimaal 50 jaar. Bestand tegen extreme weersinvloeden en met een hoog rekvermogen.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van kunststof dakbedekking in Brabant? Neem contact met ons op. Net als voor dakrenovaties, bij daklekkage en voor dakisolatie van platte daken.
Vraag online een vrijblijvende offerte aan, dan schetsen we u de prijs van kunststof dakbedekking in bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda en de rest van Brabant. Wij horen graag van u.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. installatiebedrijf