Kunststof of houten boeidelen Keralit rabatdelen

Kunststof of houten boeidelen Keralit rabatdelen. Dakdekker nederland bv plaatst en vervangt al uw oude boeiboorden, rabatdelen, sponningsdelen, windveren, gevelbekleding en dakrandprofielen in zowel hout als kunststof.

Boeidelen vervangen

Bijna elk huis heeft wel ergens een boeiboord van hout of kunststof. Boeidelen hebben veel te verduren, zowel in de zomer als in de wintermaanden. Onderhoud is daarom ook belangrijk omdat de boeidelen het aanzicht van uw woonhuis zijn. Zijn uw bestaande boeidelen aan vervanging toe? Dan vervangen wij voor u de oude boeidelen met een volkern kunststof boeiboord zoals Trespa of Plastica. Ook kunt u kiezen voor kunststof dakrandprofielen van het merk keralit of unipanel of voor traditionele houten boeidelen. Die maken wij van een Multiplex garantieplaat of Red Cedar.

Houten boeidelen

Veel mensen kiezen voor houten boeidelen, omdat hout een natuurlijke uitstraling geeft aan uw woonhuis. Kunststof boeidelen zijn een duurzaam alternatief, maar vooral bij traditionele woningen en gebouwen wordt vaak de voorkeur aan een degelijke houtsoort gegeven. ij plaatsen houten boeidelen van Redcedar vanwege zijn hoge duurzaamheid en lange lengtes. Verder plaatsen wij ook veel houten boeidelen van watervast Multiplex (garantieplaat) en is een variant die ook veel gekozen wordt. Alle houten boeidelen worden met grondverf opgeleverd en de schroefgaten worden gedicht met 2 componenten zodat ze rechtstreeks afgelakt kunnen worden.

Kunststof boeidelen laten plaatsen van Trespa of plastica

Trespa en plastica zijn een volkern kuststofplaat die wij veel toepassen als een goed alternatief voor houten boeidelen. Trespa en plastica zijn beide heel goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn beide onderhoudsvrij. Door de sterke UV-bestendigheid is Trespa en plastica kleurvast en hebben een lange levensduur. Trespa en plastica zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en kan in allerlei maten gezaagd worden verder kan de afwerking zowel geschroefd als verlijmd worden.

Kunststof dakrandpanelen laten plaatsen met Keralit

Keralit is een kunststofsoort dat verkrijgbaar is in ruim 10 verschillende kleuren. Door kunststof boeidelen van Keralit te gebruiken krijgt uw dak een schitterende uitstraling. Een groot voordeel van Keralit is dat het onderhoudsvrij is en een kleur vastheid heeft van heel veel jaren. U hoeft de kunststof boeidelen alleen schoon te (laten) maken met een sopje. Houten boeidelen moeten om de paar jaar geschilderd worden en dat is met keralit niet nodig. Gaat u voor een hele mooie uitstraling en met het uiterlijk van hout, dan is Keralit een duurzame oplossing. U kunt zorgeloos genieten van uw woonhuis. .

Bel gerust voor het maken van een afspraak of vrijblijvende offerte. Wij bekijken dan uw situatie en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van uw gevelbekleding, rabatdelen, boeidelen windveren of sponningdelen en maken daarna een geheel vrijblijvende offerte.

Kunststof of houten boeidelen Keralit rabatdelen vervangt uw boeiboorden rabatdelen sponningsdelen windveren gevelbekleding dakrandprofielen