Lichtkoepels Dakspecialist DaklekkageDakdekkersbedrijf Brabant Dakspecialist Daklekkage Dakdekker Dakbedekking Dakgoten en Dakdekken Dakdekker DakEen lichtkoepel creëert een zee van licht in uw woning. Verbeter de lichtinval en zorg ervoor dat de ruimte spontaan groter oogt. Direct meer licht in huis, dankzij een dakkoepel van Skylux of Velux. We kunnen u bij Installatie Nederland uitstekend adviseren over de diverse mogelijkheden. We zetten de Skylux lichtkoepels en lichtkoepels van Velux graag voor u naast elkaar, zodat u daar de beste keuze uit kunt maken.

Met een vlakke lichtkoepel zorgen we er in een plat dak voor dat de zon royaal naar binnen kan schijnen. We leggen het frame voor u aan en zorgen voor een goede verdeling van het licht naar de kamer waar het u om gaat.

Tip: de lichtkoepels zorgen voor meer licht in huis. Tegelijkertijd bieden ze mogelijkheden tot ventilatie en kunt u ze gebruiken als nooduitgang. Uiteraard kunnen we u daar als dakdekkersbedrijf in Brabant meer over vertellen.

Daarnaast zijn de lichtkoepels goed geschikt als dakluik of als toegang naar uw dakterras, waardoor u er op een aantal verschillende manieren gebruik van kunt maken. Een lichtkoepel heeft wat dat betreft veel meer te bieden dan alleen de inval van licht in huis.

Dakkoepel voor meer licht

Toch is de lichtkoepel er in de basis vooral voor meer licht. Meer licht in huis, met een oplossing die 30 – 50% meer rendement oplevert dan een dakraam van dezelfde oppervlakte. Dat betekent een slimme en compacte oplossing, bijvoorbeeld voor in een aanbouw of in de keuken. We zorgen op die manier voor meer licht in de anders moeilijk bereikbare ruimten in huis, waardoor u ook daar niet steeds de verlichting hoeft in te schakelen. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse modellen, zowel helder als mat.

Skylux en Velux lichtkoepels in Brabant

We monteren Skylux en Velux lichtkoepels in Brabant. In iedere gewenste variant en grootte, afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is en de lichtinval in huis waar u voor wilt zorgen. We kunnen u de heldere en matte varianten laten zien, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.

Tip: de huidige generatie lichtkoepels laat nauwelijks regenval horen, waardoor u daar geen last meer van heeft.

We helpen u graag een keuze te maken uit de lichtkoepels van Velux en Skylux. We passen ze toe in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda en de rest van Brabant. We laten u graag voorbeelden zien van andere lichtkoepels in platte daken die we plaatsten, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En op zoek naar een dakdekkersbedrijf voor een dakrenovatie, daklekkage of bitumineuze dakshingles? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Vraag online uw offerte aan voor een lichtkoepel. We kunnen u goed van dienst zijn met het frame en de lichtkoepel, inclusief de complete installatie op uw platte dak.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.