Dakbedekking voor je platte dak? | Dakdekkersbedrijf Brabant

Dakbedekking voor een plat dak

Je wilt je platte dak laten bedekken. En dat moet goed gebeuren, want je wilt er langere tijd geen omkijken naar hebben. Heb je hier dan al aan gedacht?:

  • Wat ligt er momenteel eigenlijk op je dak?
  • Welke dakbedekking past het beste bij jouw situatie?
  • Wat is de levensduur?
  • Hoeveel tijd kost het om het materiaal aan te brengen?

Vraag het aan Dakdekkersbedrijf Brabant. We komen bij je langs voor een dakinspectie en een informerend, vrijblijvend gesprek.

Je krijgt bij ons een dak dat jaren meegaat. En daarvoor krijg je een gedetailleerde offerte, zodat je

We reageren binnen 1 werkdag op je aanvraag.

informatie aanvragen

Welke soort dakbedekking?

Wanneer je zelf niet weet wat voor soort je nodig hebt, adviseren wij daar graag over. Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

* bitumen, snel te verwerken en met een lange levensduur
* PVC, dakbedekking met de laagste prijs per m2, voor grote oppervlakken geschikt
* Icopal Universal WS, de meest milieuvriendelijke dakbedekking, ijzersterk
* EPDM, waarvan de föhnbare variant wel 75 jaar meegaat.

Zoek je toch iets anders, laat het ons weten. We kennen alle materialmen die voor platte daken gebruikt worden en denken graag met je mee.

Kwaliteit vanaf het eerste contact

We hechten aan goed contact met onze klanten. Je krijgt van ons daarom altijd uitleg over wat we willen gaan doen en waarom we dat doen. Je hoeft daar niet eens om te vragen.

Je dak leggen we zoals we het zelf ook zouden willen hebben. Vakwerk dus, waar we de tijd voor nemen om te leggen: daar heb je het langste plezier van, waardoor je het dak jarenlang niet meer hoeft te vervangen.

Ook fijn voor jou: we werken netjes en zorgen voor een opgeruimde werkplek. En als we weer vertrekken heb je een strak gelegd dak dat jaren meegaat.

Contact opnemen

Plat dak isoleren

Je platte dak isoleren zorgt voor een veel lagere energierekening. Veel warmte gaat namelijk via een dak verloren. In de zomer houdt goede isolatie de warmte juist weer buiten, waardoor je het makkelijker koel houdt binnen.

Er zijn 3 verschillende isolatietechnieken mogelijk:

* Warme isolatie: de beste isolatie met de hoogste duurzaamheid
* Koude isolatie: een redelijk alternatief, minder isolerend en minder duurzaam
* Omgekeerde isolatie: het goedkoopste, maar ook het minst isolerende

Wij adviseren je graag, brengen de isolatie volgens de normen aan én zorgen dat het er netjes uitziet.

Kun je voor het isoleren van uw dak subsidie aanvragen? Of je dat zelf al uitgezocht hebt of nog niet weet, wij weten de weg en helpen je daar ook bij.

informatie aanvragen

25 jaar ervaring met daken

We leggen al een kwart eeuw allerlei verschillende daken, van plat dak tot pannendak. Dat doen we zo goed, dat we het ook tijdens de crisis druk hebben gehad. Je mag erop rekenen dat we alles volgens de voorschriften doen. Controleer het gerust, vraag ons er naar, zo weet je dat je goed zit.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland BV) uit Dongen werkt in de provincie Brabant, voor particulieren en kleine ondernemingen.

leer ons kennen


Platte daken Dakbedekking platte dak Dakdekkersbedrijf Brabant. Platte daken Dakbedekking platte dak Dakdekkersbedrijf Brabant.
Dakdekker Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingenKunststof dakbedekkingenBitumineuze dakshinglesDakisolatie voor platte dakenKoperen en zinken dakgotenZinken dakbedekkingenHoutrot herstelBoeiboorden van hout en kunststofVoeglood voor gevel of schoorsteenZinken daklijst voor dakrandenDakterrassenHemelwaterafvoer systemenLichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.