PVC dakbedekking Dakdekkersbedrijf Brabant Dakspecialist.PVC dakbedekking : Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) levert en monteert naast bitumineuze ook

PVC dakbedekking

Kunststof dakbedekkingen : Wij kiezen er bewust voor om de milieuvriendelijke kunststoffen van Icopal Universal en RESITRIX EPDM te gebruiken.

kunststof dakbedekkingen: Wij vinden het erg belangrijk dat de gebruikte kunststoffen in dakbedekkingen duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Onze dakdekkers zijn gecertificeerd om deze unieke producten te mogen verwerken. Ook als u liever voor een andere kunststof voor uw dak kiest – bijvoorbeeld PVC of ECB kunt u bij dakdekkersbedrijf Brabant terecht. De grote verschillen tussen deze materialen word hieronder beschreven.

PVC dakbedekking
Monarplan PVC dakbedekking is het hoogwaardige, lichtgewicht en flexibele kunststof daksysteem die eenvoudiger, veiliger en sneller kunnen worden geïnstalleerd. Kwaliteit staat bij Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) voorop, daarom word er bewust voor deze dakbanen gekozen.

Monarplan PVC daken voldoen aan de hoogste denkbare eisen en bieden uitmuntende prestaties. Deze daken maken een luchtdichte constructie mogelijk, zodat de CO2-voetafdruk van het gebouw wordt verkleind en een waterwerende bescherming van topklasse gegarandeerd is. Economische lichtgewicht systemen in diverse kleuren en breedtes. Ideaal voor uitdagende daken!

ICOPAL UNIVERSAL
Welke eisen stelt u aan dakbedekking? Dat verschilt vaak per project. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag, al ruim 15 jaar lang! De juiste grondstoffen en een op maat gemaakt productieproces. Een combinatie die maakt dat één laag Icopal Universal volstaat voor een ijzersterk dakbedekkingsysteem. Icopal Universal voldoet aan de hoogste eisen.

Voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud, platte of hellende daken. Maar ook voor duurzaam bouwen! Na de lange levensduur van circa 30 jaar is Icopal Universal volledig recyclebaar. Dit is beloond met het DUBOkeur®, waardoor Icopal Universal aantoonbaar een grote bijdrage levert aan het verminderen van de belasting van het milieu.

IJzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem

Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Door de geringe laagdikte – slechts 3,2 millimeter – is het gebruik aan grondstoffen per m² minimaal. En door de combinatie van laagdikte, sterkte en flexibiliteit laat het zich heel goed in details verwerken.

Waarom u kiest voor Icopal Universal

Door de samenstelling is Icopal Universal ijzersterk: het is beloopbaar en geschikt voor vegetatiedaken. Maar het is ook relatief licht en flexibel door de geringe laagdikte van 3,2 mm.

De verwerking van Icopal Universal is veilig. Bij het aanbrengen van Icopal Universal is geen open vuur nodig. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal. Icopal Universal SA is ideaal voor het brandvrij afdichten van details volgens NEN 6050. Hierop kunt u zowel Icopal Universal® als alle bitumineuze dakbanen aansluiten.

Na de lange levensduur -circa 30 jaar- is Icopal Universal volledig recyclebaar Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Hierdoor en door de lage massa, de lange levensduur en de schone grondstoffen voldoet het materiaal aan de hoogste normen van Duurzaam Bouwen. Icopal Universal heeft daarom als één van de eerste en weinige dakbedekkingen een DUBO-keur.

Icopal Universal maakt gegarandeerd waterdichte daken mogelijk. Het is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.

Zoals de naam al zegt, is Icopal Universal universeel toepasbaar. Icopal Universal is geschikt voor eenlaagse toepassing op platte en hellende daken in zowel nieuwbouw- als renovatie en onderhoudsprojecten.

Resitrix EPDM Dakbedekking
Risitrix EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. Resitrix EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. Resitrix EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar.

EPDM-rubber heeft een aantal grote voordelen:

Zeer lange levensduur: testen hebben een levensduur van minstens 50 jaar aangegeven.
Bestand tegen extreme weersinvloeden: EPDM is uitstekend UV- en ozonbestendig, en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

EPDM-rubber beschikt over een hoog rekvermogen. Hierdoor is EPDM rubber uitstekend bestand tegen scheuren en perforaties.
Milieuvriendelijk: dankzij de lange levensduur is EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dakafdichtingen. Daarbij komt nog dat EPDM volledig recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen. Meer groen in de stad: EPDM wordt vaak gebruikt als basis voor groendaken!

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf