PVC Dakbedekking

PVC dakbedekking is gemaakt van het kunststof materiaal Polyvinylchloride, een ander veelgebruikte term is kunststof dakbedekking. Er zijn nog andere soorten kunststof waar het dak mee bedekt kan worden maar de meest gebruikte is toch wel pvc.

Een grote reden dat mensen voor deze PVC dakbedekking kiezen is omdat het in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is; het esthetisch effect en omdat de kosten voor de pvc rollen laag zijn.

Qua materiaal kost PVC dakbedekking tussen de € 7,00 en € 11,00 per vierkante meter. Het laten leggen is echter iets duurder, dit heeft er mee te maken dat het een arbeidsintensieve klus is.

Hoe lang dakbedekking mee gaat is natuurlijk van groot belang en ook hoeveel onderhoud het vergt om een bepaalde houdbaarheid te behalen. PVC dakbedekking kan meer dan 20 jaar meegaan, om dat te behalen moet er wel regelmatig onderhoud aan het dak worden gepleegd. Het onderhoud bestaat uit het vuil en afzettingen verwijderen van het pvc voordat deze zich erin kunnen vreten blijvende schade kunnen veroorzaken.

Servicegerichtheid, vakbekwaamheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen voor Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland). Deze combinatie van de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt ons Dakdekkersbedrijf tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen. Wij kiezen bewust voor het werkgebied van de provincie Brabant en iets daarbuiten. Door uitsluitend op provinciaal niveau te werken kunnen wij efficiënt te werk gaan, keer op keer kwaliteit leveren en een uitmuntende service verlenen.

Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Nadat wij in de gelegenheid zijn geweest om uw dak te bekijken zullen wij u een offerte op maat uitbrengen. Wij herstellen of vernieuwen vervolgens ieder dak met hoogwaardig materiaal. Kwaliteit is namelijk ons handelsmerk. Ook geven wij u – met uitzondering van spoedopdrachten voor daklekkage – maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

U kunt op deze website direct een offerteaanvraag doen of contact met ons opnemen via 088-5454300 / info@installatiebedrijf.nl. Of vul het formulier in.

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland). Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!