Schoorsteen reparatie

Schoorsteen reparatie : Schoorsteenbouwer is een vak apart. Wij zijn gecertificeerd schoorsteenbouwer en voert alle werkzaamheden met betrekking tot uw schoorsteen met grote zorgvuldigheid uit. Uw schoorsteen staat bloot aan alle weersomstandigheden en zal dus overal tegen opgewassen moeten zijn. Regen, wind, vorst en vogels kunnen invloed hebben op uw schoorsteen

Schoorsteen reparatie : Schoorstenen buiten, hebben veel te verduren. Wind en regen doen jaar in jaar uit hun aanval op de schoorsteen. Als de schoorsteenveger buiten op het dak zijn werkzaamheden uitvoert kijkt hij ook goed naar de conditie van uw schoorsteen. Veel schoorsteenvegers hebben ook verstand van deze zaken.

Schoorsteen reparatie : Ze hebben in het (recente) verleden een afzonderlijke cursus schoorsteen metselen gevolgd. Zij weten hoe een schoorsteen opnieuw kan worden opgebouwd en hoe reparaties kunnen worden verricht. Veel schoorsteenvegers kunnen metselen, lood aanbrengen of opnieuw voegen.

Servicegerichtheid, vakbekwaamheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen voor Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland). Deze combinatie van de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt ons Dakdekkersbedrijf tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen. Wij kiezen bewust voor het werkgebied van de provincie Brabant en iets daarbuiten. Door uitsluitend op provinciaal niveau te werken kunnen wij efficiënt te werk gaan, keer op keer kwaliteit leveren en een uitmuntende service verlenen.

Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Nadat wij in de gelegenheid zijn geweest om uw dak te bekijken zullen wij u een offerte op maat uitbrengen. Wij herstellen of vernieuwen vervolgens ieder dak met hoogwaardig materiaal. Kwaliteit is namelijk ons handelsmerk. Ook geven wij u – met uitzondering van spoedopdrachten voor daklekkage – maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

U kunt op deze website direct een offerteaanvraag doen of contact met ons opnemen via 088-5454300 / info@installatiebedrijf.nl. Of vul het formulier in.

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland). Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Installatie Nederland) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan. Voor Loodgieterswerk kijk op Installatiebedrijf Loodgieter. installatiebedrijf

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!