Het voeglood voor de gevel of schoorsteen is van groot belang om de ruimte tussen de muur en het dak netjes af te dichten. Het materiaal is van zichzelf heel flexibel en ondertussen uitermate duurzaam. Het is daarom een populaire keuze voor op het dak, waarmee we ervoor zorgen dat u daar door de jaren heen zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Dakdekker Nederland B.V. is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn specialisten in bijvoorbeeld dakrenovaties en op het gebied van daklekkage. Is er wat aan de hand met het voeglood of heeft u het idee dat er op de gevel of bij de schoorsteen sprake is van problemen? Geen probleem, daarmee gaan we graag voor u aan de slag. En altijd op basis van een gratis dakinspectie, zodat u daar niet meteen kosten voor hoeft te maken.

Inspecteren en vervangen

We hebben veel ervaring met bijvoorbeeld het voeglood voor de gevel en schoorsteen. Dat betekent dat we de situatie uitstekend kunnen beoordelen, om na te gaan of er iets mee aan de hand is. Loopt de kwaliteit terug? Dan kunnen we het voeglood vervangen of herstellen. We zorgen er uiteraard voor dat we dit materiaal goed vastzetten, omdat dit de kwaliteit garandeert waar u naar op zoek bent.

Tip: goed geplaatst voeglood voor de gevel of schoorsteen kan tot wel 100 jaar water keren. Het hoogwaardige materiaal is uitermate duurzaam.

Om het voeglood aan te kunnen brengen slijpen we eerst een voeg uit. Dit doen we tot een diepte van 3 centimeter, om daar goed mee te kunnen werken. Bovendien maken we gebruik van het zwaardere 18 ponds voeglood voor de gevel en schoorsteen. Dat komt de kwaliteit sterk ten goede, zodat u daar vervolgens onbezorgd gebruik van kunt maken.

Specialisten in voeglood in Brabant

We zijn op die manier uw specialisten in voeglood in Brabant en omgeving, net als wanneer u last heeft van houtrot. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande expertise kunnen we u als dakdekkersbedrijf met verschillende zaken goed van dienst zijn. Wij zorgen voor een dak van hoge kwaliteit, op basis van alle specifieke onderdelen die daarbij van belang zijn.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

We hechten bij Installatie Nederland veel waarde aan hoge kwaliteit en een goede service. Op die manier zorgen we bijvoorbeeld voor het voeglood voor uw gevel en schoorsteen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Op basis van 18 ponds materiaal van goede kwaliteit en in een voeg van 3 centimeter om dit degelijk aan te brengen.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag een offerte aan, dan vertellen we u graag meer over hoe we het voeglood kunnen aanbrengen of vervangen.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (dakdekker Nederland B.V.) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.