Het zinken dak is een prachtige keuze. Esthetisch mooi en tegelijkertijd heel praktisch en functioneel, dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal. Wij zorgen er met de zinken dakbedekkingen en het herstel daarvan voor dat u daar jaren zonder zorgen gebruik van kunt maken.

We zijn uw dakdekkersbedrijf in Brabant, bijvoorbeeld om het zinken dak te inspecteren, eventueel te herstellen of te vervangen door nieuw materiaal. De zinken lei lijkt immers op een natuurlei. Met als grote verschil dat het zink na verloop van tijd een patina zal vormen. Die zorgt voor een beschermende laag en een lange levensduur. Net als een fraaie kleur, waardoor het materiaal verschillende voordelen biedt. Begint de kwaliteit af te nemen of wilt u een zinken dakbedekking laten aanbrengen? Daar zijn we u graag mee van dienst.

Maatwerk voor uw dakbedekking

We zorgen altijd voor maatwerk als het gaat om een zinken dak. Dat geldt bij renovaties van het dak en indien u last heeft van daklekkage. Net als wanneer u dakgoten van zink of koper wilt laten aanbrengen. We zorgen er daarmee voor dat we een hoogwaardig materiaal combineren met de mogelijkheid om daar op maat gebruik van te maken.

We kunnen zinkdelen leveren tot wel 6 meter groot. Dat betekent dat we minder soldeernaden hoeven te gebruiken, waardoor u minder risico loopt op scheuren. Dat beperkt vervolgens weer het risico op lekkage van het dak, zodat u daar op een hoogwaardige manier en zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Geen last van lekkages in Brabant

Lekkage van het dak voorkomen en daarvoor gebruik maken van zinken dakbedekking in Brabant? We doen bijvoorbeeld daken in Eindhoven, Breda, Tilburg en Den Bosch, net als in de rest van de provincie. Altijd op de ambachtelijke manier, zodat we uw woning kunnen beschermen tegen de typisch Nederlandse invloeden van het weer. Wij kunnen u van dienst zijn met advies over het zinken dak, het aanbrengen of vervangen daarvan en natuurlijk het onderhoud dat benodigd is om alles in goede conditie te houden.

Zinken dak met Titaan, Nova, Qwartz en meer

Voor uw zinken dak maken we gebruik van een aantal bekende merken en hoogwaardige materialen. Het gaat dan bijvoorbeeld om Titaan, Nova en Qwartz. Net als diverse soorten gepatineerd zink. We kunnen u de verschillende mogelijkheden laten zien, net als voorbeelden van andere daken in Brabant die we realiseerden.

Meer informatie ontvangen of benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan vertellen we u er graag meer over.

Dakdekkersbedrijf Brabant (dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.