Zinken daklijst

Zinken daklijst en dakranden geven uw huis een authentieke uitstraling en soms zelfs een meerwaarde. Maar zink heeft meer voordelen. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) gebruikt zinken daklijsten om dakranden waterdicht af te sluiten.

Wij leveren letterlijk maatwerk door niet met standaardmaten te werken. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) werkt met daklijstdelen van tot wel acht meter groot. Dat betekent minder soldeernaden en dus minder risico op scheuren en minder kans op lekkage in de zinken daklijsten en dakranden. De ronde kraal aan de voorzijde van de dakgoot bevestigen wij in verschillende maten.

Servicegerichtheid, vakbekwaamheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen voor Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.). Deze combinatie van de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt ons Dakdekkersbedrijf tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

Dakdekkersbedrijf Brabant (dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen. Wij kiezen bewust voor het werkgebied van de provincie Brabant en iets daarbuiten. Door uitsluitend op provinciaal niveau te werken kunnen wij efficiënt te werk gaan, keer op keer kwaliteit leveren en een uitmuntende service verlenen.

Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Nadat wij in de gelegenheid zijn geweest om uw dak te bekijken zullen wij u een offerte op maat uitbrengen. Wij herstellen of vernieuwen vervolgens ieder dak met hoogwaardig materiaal. Kwaliteit is namelijk ons handelsmerk. Ook geven wij u – met uitzondering van spoedopdrachten voor daklekkage – maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

U kunt op deze website direct een offerteaanvraag doen of contact met ons opnemen via 088-5454300 / info@ddnbv.nl. Of vul het formulier in.

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.). Wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.

Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) is dé dakspecialist uit Dongen en is werkzaam in de provincie Brabant. Dakdekkersbedrijf Brabant (Dakdekker Nederland B.V.) biedt een groot pakket aan diensten aan, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: Bitumineuze dakbedekkingen, Kunststof dakbedekkingen, Bitumineuze dakshingles, Dakisolatie voor platte daken, Koperen en zinken dakgoten, Zinken dakbedekkingen, Houtrot herstel, Boeiboorden van hout en kunststof, Voeglood voor gevel of schoorsteen, Zinken daklijst voor dakranden, Dakterrassen, Hemelwaterafvoer systemen, Lichtkoepels en Daklekkage services. Klik hier om contact met ons op te nemen en/of vraag hier GRATIS een offerte aan.  installatiebedrijf